Despre noi Despre noi

Compania VIADA, din tipare şi până în vitrină

« Am descoperit acum mulţi ani că pentru a desăvârşi frumuseţea feminină ai nevoie de oameni dedicaţi, câteva maşini de cusut şi multă pasiune. »

A. Vicol - Director General

Povestea companiei VIADA a început la 11 Martie 1993 şi a crescut odată cu puterea de cumpărare din România, alături de dezvoltarea interesului româncelor pentru haine de calitate. La început a fost o mică afacere de familie în care am investit valorile şi principiile noastre, iar în anul 2000, datorită pasiunii pentru modă a unuia dintre asociaţi, am spus da provocării de a ne lansa în producţia de îmbrăcăminte, în adevăratul sens al cuvântului.

Ne-am autodepăşit de la an la an şi am înţeles necesitatea de a ne adapta în mod constant la nevoile clientelor şi la condiţiile economice. Crescând capacitatea de producţie, am investit în mod continuu în pregătirea şi recrutarea de personal cât şi în tehnologii performante de producţie. Rezultatele devotamentului nostru au fost vizibile în fiecare an la ediţiile târgurilor naţionale şi internaţionale unde brandul VIADA a fost reprezentat mereu cu succes.

Cu profesionalism faţă de clienţi şi parteneri, am reuşit să dezvoltăm sistemul propriu de distibuţie prin care, am mărit constant aria de acoperire a produselor VIADA. Astăzi lucrăm cu magazine partenere din toată România, în aproape 200 de locaţii distincte, unde se regăsesc piese de îmbrăcăminte excepţionale semnate VIADA.

Brandul VIADA, croit aşa cum îţi place

Există ţinute frumoase şi există ţinute care te fac mai frumoasă. Cu devotament, profesionalism şi ambiţie, VIADA face parte din a doua categorie, cea care atrage cu sinceritate remarci precum « Arăţi minunat astăzi! Ai fost în vacanţă? Ai fost avansată? Ce sală de fitness frecventezi? »

VIADA este brandul românesc de îmbrăcăminte creat special pentru femeia elegantă care îşi alege ţinuta cu o încredere desăvârşită. Ştim că unul dintre atuurile feminităţii este calitatea de a găsi hainele care îţi pun cel mai bine trupul în valoare. Astfel, noi, cei de la VIADA, am ales să realizăm numai produse care să îţi arate calităţile, din instinct feminin.

Femeia VIADA este cea care ştie să profite din plin de toate trucurile de stil pentru a arăta minunat. Este cea care cunoaşte foarte bine cum poate influenţa tot ce este în jur în favoarea ei, apelând la inteligenţă şi rafinament. Este învingătoarea finuţă, care la sfârşitul zilei îşi aşează cu mândrie hainele înapoi pe umeraş, ştiind că le-a făcut să joace un rol perfect. Femeia VIADA este înconjurată de admiraţie.