Lucreaza cu noi Lucreaza cu noi

VIADA este brandul românesc de îmbrăcăminte creat special pentru femeia elegantă care îşi alege ţinuta cu o încredere desăvârşită. Ştim că unul dintre atuurile feminităţii este calitatea de a găsi hainele care îţi pun cel mai bine trupul în valoare. Astfel, noi, cei de la VIADA, am ales să realizăm numai produse care să îţi arate calităţile, din instinct feminin.

Cu o experiență de peste 20 de ani pe piața românească, am reuşit să dezvoltăm sistemul propriu de distibuţie prin care, am mărit constant aria de acoperire a produselor VIADA. Astăzi lucrăm cu magazine partenere din toată România, în aproape 200 de locaţii distincte, unde se regăsesc piese de îmbrăcăminte excepţionale semnate VIADA.

În echipa noastră, VIADA înseamnă dăruire, pasiune şi un efort constant depus în aproape 20 de ani pentru a confecţiona un model de afaceri demn de a fi urmat. Oferim partenerilor noștri condiții de colaborare benefice dezvoltării lor iar femeilor ce poartă Viada, produse actuale și mereu colecții noi. Colaborăm cu magazine partenere din toată România, în aproape 200 de locaţii distincte, iar numărul lor crește continuu. Pentru că vrem să ne dezvoltăm alături de partenerii noștri, te invităm să ni te alături!

Completeaza formularul pentru a deveni Partener Viada:

 


Tastați caracterele pe care le vedeți în imaginea de mai sus.