Regulament Oficial Black Friday Regulament Oficial Black Friday

 Vrei să fii complet pregătită pentru Reducerile de Black Friday de anul acesta?

Iată câteva lucruri simple, dar care îți pot fi de mare folos:

1. Daca nu ai cont pe www.viada.ro, inregistreaza-te acum! Trebuie doar sa completezi adresa de email, parola dorita si toate datele necesare facturarii si livrarii. Astfel, vei putea finaliza comanda imediat ce incept reducerile! Doresti sa iti creezi un cont? Da click aici.

2. Website-ul va poate fi inchis cu o zi inainte de reduceri, asadar arunca o privire pe site din timp si vezi ce ti-ar placea sa achizitionezi.

3. Citeste care sunt pasii unei comenzi, ce modalitati de plata exista si care sunt timpii de livrare a comenzilor.

4. Poti plasa o comanda telefonica, sunand la Departamentul de Relatii Clienti. In cazul in care toti Consultantii Viada sunt angajati in alte apeluri, datorita numarului mare de solicitari din aceasta perioada, te rugam fie sa plasezi comanda online, fie sa incerci sa ne contactezi mai tarziu.

5. Verifica Ghidul de Marimi VIADA! Masoara-te direct pe corp, fara a strange centimetrul si fara a-l lasa prea lejer. Compara dimensiunile cu cele din tabel si vezi ce masura ti se potriveste.

6. Dupa plasarea unei comenzi, vei fi contactata pentru confirmare, in maxim 3 zile lucratoare de catre un consultant VIADA. Produsele comandate iti vor fi livrate doar dupa ce ai confirmat comanda.

7. In cazul in care doresti sa faci o solicitare in scris, te rugam sa ne trimiti un email la adresa info@viada.ro. Un consultant VIADA iti va raspunde in cel mai scurt timp. Termenul de solutionare a solicitarilor pe durata Promotiei Black friday este de 3 zile lucratoare.

8. Nu uita de Regulamentul Oficial al Promotiei Black Friday Online disponibil mai jos:

 

REGULAMENT OFICIAL BLACK FRIDAY www.viada.ro 2019

 

1. ORGANIZATORUL

1.1. Organizatorul Promotiei "BLACK FRIDAY ONLINE" (denumit in continuare Promotie) este societatea comerciala Viada S.R.L. cu sediul in Barlad, Str. Primaverii, nr. 30, jud. Vaslui, bl. G8, Sc. E, parter, Romania, inmatriculata la Registrul Comertului sub Nr. J37/239/1993, C.U.I.: RO 3602205, fiind reprezentata legal de catre Aurel Vicol in calitate de Director General, denumita in continuare „Organizatorul”.

1.2. Participantii la Promotie sunt obligati sa respecte termenii si conditiile prezentului Regulament conform caruia se va desfasura promotia (denumit in continuare „Regulament Oficial al Promotiei Online”).

1.3. Regulamentul Oficial al Promotiei Online este disponibil in mod gratuit oricarui solicitant pe pagina web a Organizatorului http://viada.ro/ghid-de-black-friday

1.4. Organizatorul isi rezerva dreptul de a completa si/sau modifica Regulamentul Oficial al Promotiei Online, dar nu inainte de a aduce la cunostinta publicului modificarile survenite, completarile si/sau modificarile fiind aduse la cunostinta publica in modalitatile prevazute la alineatul mai sus mentionat.

2. LOCUL SI DURATA DESFASURARII PROMOTIEI

2.1. Promotia este organizata in cadrul Magazinului Online al Organizatorului, disponibil la adresa www.viada.ro.

2.2. Promotia nu este valabila in alte locatii in care se comercializeaza produsele Viada, respectiv in magazinele altor societati comerciale, sau a persoanelor fizice autorizate cu care Organizatorul desfasoara activitati comerciale, denumiti in continuare „Colaboratori".

2.3. Promotia se desfasoara pe parcursul a 3 zile, incepand la data de 15.11.2019 la ora 00:00 si se va incheia la data de 17.11.2019, la ora 23:59.

2.4. Organizatorul isi rezerva dreptul de a prelungi perioada Promotiei pe parcursul derularii acesteia, dar nu inainte de a anunta acest lucru in mod public prin modalitatile mentionate in sectiunea 1 din Regulamentul Oficial.

3. CRITERII DE ELIGIBILITATE PENTRU PARTICIPANTI SI CONDITII DE PARTICIPARE

3.1. La Promotia BLACK FRIDAY ONLINE are dreptul sa participle orice persoana care achizitioneaza produse marca Viada, la pret redus, din Magazinul Online Viada, pe intreaga perioada de desfasurare a Promotiei, respectiv 15.11.2019-17.11.2019, exceptand cazurile prezentate la alineatele 3.2, 3.3 si 3.4 din aceasta sectiune.

3.2. Nu pot beneficia de reducerile Promotiei comenzile care au fost plasate inainte de inceperea acesteia, respectiv 15.11.2019 ora 00:00, iar produsele nu au fost livrate la momentul inceperii Promotiei. In aceste conditii, comanda se expediaza catre client cu valoarea inregistrata in momentul plasarii comenzii. Clientul poate anula comanda, doar daca produsul nu a fost expediat, contactand Departamentul de Relatii Clienti la telefon +40 374 488 050.

3.3. Nu pot beneficia de reducerile Promotiei produsele achizitionate cu cel mult 30 de zile calendaristice inainte de a incepe Promotia, care sunt returnate pentru schimb. In cazul in care clientii doresc sa returneze produsele si sa beneficieze de reducerile Promotiei BLACK FRIDAY ONLINE, conditiile de returnare sunt urmatoarele: produsele pot fi returnate doar cu optiunea de a recupera valoarea acestora in intregime, prin virament bancar, iar articolele reduse se inregistreaza intr-o comanda noua, ce se supune regulilor de tarifare de transport. Returul are un termen de solutionare de maxim 15 zile lucratoare din momentul in care produsul a fost returnat la sediul Organizatorului.

3.4. Nu pot beneficia de reducerile oferite de Magazinul Online Viada pe perioada Promotiei, Colaboratorii Viada din Romania definiti la sectiunea 2, alineatul 2.2. 

3.5. In cazul plasarii mai multor comenzi, de catre acelasi utilizator, acestea vor fi procesate, ambalate si expediate individual, fiecare comanda in parte avand costul de transport corespunzator.

3.6. In situatiile expuse la punctul 3.5., retururile se supun Termenilor si Conditiilor website-ului www.viada.ro, acestea fiind procesate individual. Fiecare comanda va avea o cerere de retur (RMA) individuala si formular de retur completat individual, atasat coletului retur.

3.7. Rezervarea oricarui articol in sitemul online disponibil pe www.viada.ro este valabila in orice Magazin Propriu Viada pe toata durata Promotiei. Achizitia produselor rezervate se face la pretul valabil in Magazinul Propriu, la data bonului fiscal. Produsele rezervate pe perioada Promotiei, nu isi pastreaza pretul redus dupa incetarea ei, respectiv 17.11.2019, ora 23.59. Rezervarea unui produs nu reprezinta incheierea unui contract de vanzare-cumparare, asadar pretul redus este valabil doar pe perioada Promotiei. Pentru a beneficia de reducere, la produsul rezervat, clietul trebuie sa se prezinte in Magazinul Propriu Viada in perioada 15.11.2019-17.11.2019 in limita programului magazinului si sa cumpere produsul. 

4. MODUL DE DESFASURARE A PROMOTIEI

4.1. Promotia incepe vineri, pe 15.11.2019 la ora 00:00 si se incheie duminica, pe 17.11.2019 la ora 23:59, iar produsele din Oferta Black Friday 2019 pot fi achizitionate la orice ora, in limita stocului disponibil, pe toata durata de desfasurare a Promotiei.

4.2. Produsele aflate in oferta Black Friday, in Magazinul Online Viada, prezinta in pagina de categorie pretul vechi taiat si pretul nou redus.

4.3. Preturile reduse ale produselor si discounturile oferite pot sa difere in Magzinul Online Viada, fata de preturile produselor din Magazinele Viada din Romania.

4.4. Orice produs comandat din Magazinul Online Viada, pe toata durata Promotiei BLACK FRIDAY ONLINE, se va livra doar la adresa destinatarului. Nu se fac livrari in Magazinul Viada din Barlad, in Magazinul Viada din Iasi, sau in orice alt Magazin al Colaboratorilor Viada din Romania. 

4.4. Returnarea produselor achizitionate din Magazinul Online se poate face doar catre adresa mentionata in Formularul de Retur. Nu se pot returna produse in Magazinul Viada din Barlad, in Magazinul Viada din Iasi, in Magazinul Viada din Buzau sau in orice alt Magazin al Colaboratorilor Viada din Romania.

4.5. Prin finalizarea cumparaturilor, participantii sunt de acord sa respecte si sa se conformeze tuturor prevederilor, termenilor si conditiilor prezentului Regulament. Orice abatere sau nerespectare a conditiilor Regulamentului Oficial anuleaza in mod automat dreptul Participantului de a beneficia de valoarea reducerii.

4.6. Pentru informatii suplimentare, va rugam sa contactati Departamentul Relatii Clienti: +40 374 488 050

5. INCETAREA PROMOTIEI

5.1. Promotia poate inceta inainte de termen, numai in cazul aparitiei unui eveniment ce constituie forta majora, inclusiv in cazul imposibilitatii Organizatorului, din motive  independente de vointa  acestuia de a continua Promotia.

5.2. Incetarea inainte de termen a Promotiei urmeaza a fi adusa la cunostinta publica in modalitatile prevazute la Sectiunea 1 din Regulamentul Oficial.

6. RECLAMATII SI ERORI

6.1. Reclamatiile cu privire la acordarea reducerilor in magazinele Viada se vor face in scris catre Departamentul de Relatii Clienti la adresa de email: info@viada.ro.

6.2. In caz de tentativa de frauda a sistemului, abuz sau orice acte de natura a afecta imaginea Organizatorului, acesta isi rezerva dreptul de a luat toate masurile necesare pentru remedierea situatiei aparute.

7. LITIGII

7.1. In cazul unor potentiale litigii aparute intre Organizator si Participantii la campanie, acestea vor fi solutionate pe cale amiabila.

7.2. In cazul in care solutionarea pe cale amiabila nu este posibila, litigiul va fi inaintat spre solutionare instantelor judecatoresti competente romane de pe raza municipiului Barlad. Legea aplicabila este legea romana.

 

S.C. VIADA S.R.L.

Aurel Vicol

Director General